Mijn reis

Costa Diadema


Maak kennis met het 4-sterren cruiseschip de Costa Diadema! Dit cruiseschip is in november 2014 in de vaart genomen. Exclusieve innovaties op culinair, technologisch én entertainmentgebied zullen je een ongeëvenaarde cruise-ervaring geven. 

Laat je op de Costa Diadema verrassen door de fraaie en harmonieus ontworpen ruimtes die allen een eigen elegante sfeer uitstralen. Ook aan de faciliteiten is uiteraard ruimschoots nagedacht. Vandaar dat de Costa Diadema beschikt over de meeste geavanceerde technieken op entertainmentgebied, zoals een 4D-bioscoop en een lasergame hal. Maar dat is nog niet alles. Zo beschikt de Costa Diadema over een promenadedek van ca. 500m lengte, waar je tot in de late uurtjes een hapje en drankje kunt nuttigen op de talrijke terrasjes. De Costa Diadema telt 7 restaurants en 15 bars, waaronder een wijn- en proseccobar. Daarnaast worden er in het theater, dat maar liefst 3 verdiepingen hoog is, spetterende shows gegeven.

Als dat nog niet genoeg is kan je een gokje wagen in het casino, een dansje wagen in de discotheek of een duik nemen in één van de 3 zwembaden, waarvan 1 met uitschuifbaar dak. Ook aan de sportieve passagiers is gedacht, want er is zelfs een outdoor joggingbaan. Voor de ultieme ontspanning kan je terecht in de fantastische Samsara Spa, een wellnessparadijs van in totaal 7.800 m2, waar je o.a. een fitnessruimte, spa, thalassotherapiebad, diverse behandelruimtes, sauna, stoomruimte en een UVA-solarium vindt!
 
Een ogenblik geduld aub…