Mijn reis

Over Makro Reizen

Nieuw vanaf juni 2021….Makro Reizen….!

Makro Nederland en de gerenommeerde reisorganisatie Stip Reizen hebben de handen ineen geslagen op het gebied van vakanties. In samenwerking met Makro Nederland zal Stip Reizen dan onder de naam makroreizen.nl regelmatig een exclusief en verrassend reisaanbod presenteren aan pashouders van de Makro. Altijd een aantrekkelijk aanbod en natuurlijk gegarandeerd de laagste prijzen! Zoals je dat van Makro gewend bent.

Iedere 2 weken selecteert Makro Reizen speciaal voor Makro-klanten het beste reisaanbod in Nederland. Of het nu gaat om autoreizen, cruises, zonvakanties, citytrips, rondreizen of een Formule 1 reis…..Iedere 2 weken is er verrassend nieuw aanbod. Deze reizen worden aangeboden via een aparte reisfolder, die zowel per post als per e-mail verspreid wordt onder de klanten van de Makro. De reizen zijn exclusief te bekijken en te boeken via de website www.makroreizen.nl. Bij het boeken is het invoeren van een Makro-pasnummer niet nodig.

Makro Reizen is een handelsnaam van Stip Reizen B.V. (KvK 33300318). Stip Reizen B.V. is onderdeel van de Corendon Holiday Group, gevestigd aan de Singaporestraat 82, 1175 RA te Lijnden. Als we het hebben over ‘Stip Reizen’, ‘we’, ‘wij’ of ‘ons’, wordt daarmee ook Makro Reizen bedoeld. De reizen worden dan ook uitgevoerd onder de eindverantwoordelijkheid van Stip Reizen. Alle zaken rondom het reisaanbod (zoals boekingen, betalingen, vragen en dergelijke) vallen onder de verantwoordelijkheid van Stip Reizen.

Waarom Makro Reizen?

Aanbod van vakanties aan Makro-klanten is niet geheel nieuw. Sinds de jaren ’90 gebeurde dat al regelmatig via o.a. het reismerk BBI Reizen. Dit reismerk was destijds ook onderdeel van Stip Reizen. Vele honderdduizenden klanten hebben in die tijd gebruik van het reisaanbod. Johan van de Werken van Makro Nederland zegt daarover: “Makro Nederland streeft een compleet assortiment na, met de scherpste prijzen en goede kwaliteit. Uit recent onderzoek is gebleken dat onze klanten een gevarieerd aanbod van producten en diensten via ons zeer waardeerden. Vandaar dat we besloten hebben om het aanbieden van reizen een nieuw leven in te blazen. Omdat wij zelf geen specialist op het gebied van reizen zijn, hebben we besloten om dit reisaanbod exclusief door Stip Reizen, onder het merk Makro Reizen, te laten verzorgen”. Fred Verlinden, Directeur Stip Reizen, zegt over de unieke samenwerking het volgende: “We zijn heel blij met de hernieuwde samenwerking met Makro. Omdat onze inkopers dagelijks op zoek zijn naar de beste reisdeals, zijn we in Nederland bij uitstek geschikt om met grote regelmaat spectaculair reisaanbod te presenteren via makroreizen.nl. Het aanbod zal altijd exclusief zijn, in prijs en/of samenstelling van het arrangement. Makro-klanten genieten daarbij dus altijd van een extra voordeeltje”.

Over Stip Reizen

Stip Reizen is in 2008 opgericht als zelfstandig reismerk. In korte tijd groeide Stip Reizen uit tot een gerenommeerd en allround reismerk, vooral bekend geworden door het verrassend en zeer scherp geprijsde aanbod in nationale en regionale dagbladen. Stip Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR, het Calamiteitenfonds en de luchtvaartorganisatie IATA. Stip Reizen zal het aanbod voor Makro-klanten aanbieden via de website www.makroreizen.nl, via het nieuwe reismerk Makro Reizen. Dit aanbod zal in basis iedere 2 weken vernieuwd worden. De aanbiedingen zijn zeer divers, van autoreizen tot complete rondreizen & cruises. De reizen zijn altijd beperkte tijd te boeken, en zolang de voorraad strekt. Het kan voorkomen dat op de eigen website van Stip Reizen hetzelfde aanbod vermeld staat. Het aanbod op de website van makroreizen.nl zal in dat geval te allen tijde gedurende de looptijd van de aanbieding voordeliger en/of completer zijn.

Sinds 2016 is Stip Reizen BV onderdeel van Corendon Nederland, een van de grootste reisorganisaties van Nederland en België.

Een ogenblik geduld aub…